logo

bih_logo eng_logo germany

Naslovna   O nama   Kvalitet   Savjeti   Galerija   Kontakt

Autorska prava 2014 © P.Z. Late. Dizajnirao Nahid Unkić

1

3

5

Kontakt:

Ledenice Donje bb

Gradačac
Bosna i Hercegovina
Tel. / Fax: +387 35 330 905
Mob.: +387 61 150 900

e-mail: poljoprivredna.zadruga.late@gmail.com

Politika kvaliteta

Poljoprivredna zadruga "Late" p.o je od samog osnivanja svjesna činjenice da jedino konstantnim održavanjem kvaliteta u proizvodnji i distribuciji voća možemo osigurati dugoročnu uspješnost u saradnji sa našim kupcima. Iz tog razloga upravitelj P.Z. "Late" p.o. se opredijelio za sljedeću politiku kvaliteta.

Usmjerenost na potrebe kupaca i njihovo zadovoljstvo izvršenim poslom, brzina i kompletnost isporuke, najvažnije su vrijednosti kojima P.Z. Late mjeri i ocjenjuje svoju uspješnost u uzgoju, skladištenju i isporuci voća. Kako bi postigli, održali i trajno ojačali te vrijednosti obavezujemo se da ćemo kontinuirano:

  • zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti i obavezu stalno se razvijati i usavršavati,

  • pribavljati i osigurati najsavremeniju opremu, infrastrukturu i okruženje za ugodan rad,

  • njegovati i razvijati partnerske odnose sa dobavljačima,

  • sarađivati sa klijentima s ciljem ispunjenja njihovih očekivanja i održavanja trajnog zadovoljstva našim uslugama,

  • primjenjivati i poboljšavati efikasnost sistema upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodnih normi i težiti prevazilaženju zahtjeva tih normi,

  • postavljati sebi ambiciozne, mjerljive i ostvarljive ciljeve kvalitete.

Menadžment zadruge je osposobljen za pružanje savjetodavnih usluga prilikom sadnje, uzgoja i tretmana voća, te posjeduje stručne kadrove edukovane za kontrolu poljoprivrednih proizvođača na terenu u skladu sa Global G.A.P. standardima.

Svi naši uposlenici, kooperanti i dobavljači moraju biti upoznati sa politikom kvalitete, shvatiti je i prihvatiti kao trajni način u vlastitom poslovanju. P.Z. "Late" će osigurati svu neophodnu stručnu pomoć za postizanje navedenih ciljeva, te pružiti savjetodavnu pomoć prilikom postupka certificiranja (GlobalG.A.P. - GGN: 4052852248464 OPTION 2).

Naslovna         O nama         Kvalitet         Savjeti         Galerija         Kontakt